Väggdekor Väggdekoration

Våra unika väggdekor är enkla att sätta upp och finns i många olika mönster. Söta väggdekor för barn och barnrum. Väggdekoration är självhäftande och lämnar inga märken på målade ytor.


Väggdekor, City
99 kr
Väggdekor, Art tree
189 kr

Väggdekor:  billigt sätt att skapa stor hemtrevlighet. Väggdekor är  det ultimata  sättet att liva upp ett rum och sätta en personlig känsla  över det – för  att i slutänden kunna trivas så bra som bara möjligt i  sitt hem. Det är  också ett väldigt billigt sätt att förändra hela  känslan i ett rum till  det bättre. Väggdekor är även mycket enkelt att  använda. Materialet är  självhäftande och behöver bara sättas fast mot  väggen. Det lämnar inte  heller några märken om man väljer att ta bort  sin väggdekor eller att  flytta den, så det hela är mycket smidigt att  använda i alla avseenden.

Många  olika motiv att välja  mellan – inte minst för barnen. Det finns en stor  variation av motiv  att välja mellan vad gäller väggdekor, så de allra  flesta kan hitta en  hel del motiv som de gillar och vill ha på någon  plats i sitt hem för  att skapa en mer hemtrevlig känsla. Inte minst är  det ett mycket  populärt inslag i barnens rum, som med hjälp av fantasin  förvandlar  hela rummet till en alldeles speciell, spännande och vacker  plats. Men  givetvis finns även gott om mönster som inte är speciellt  avsedda för  barn, och som passar i andra rum än sovrummen och liknande.